BETONWERKEN

Of het nu gaat om een betonnen zwembad, betonnen wanden of andere algemene betonwerken, bij Van Dooren Ronny Algemene Betonbouw bvba ben je aan het juiste adres.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een zwembad of zwemvijver aan te leggen.  De beste manier om een waterdicht resultaat te kunnen garanderen is nog steeds een zwembad of zwemvijver vervaardigd in beton.

Betonnen wanden kunnen op verschillende manieren gebouw worden.  Wij plaatsen ook ronde betonwanden en wanden in zichtbeton met een verbluffende afwerking.

Funderingswerken, betonvloeren of een betonnen trap in je kelder, het kan allemaal.  Contacteer ons nu om je bouwproject met ons te bespreken en om een correcte en budgetvriendelijke prijsofferte te ontvangen.

BETONNEN WANDEN

Betonnen wanden kennen vele toepassingen.  Dit kan gaan van funderingen tot wanden in zichtbeton.  De afwerkingsgraad van zichtbeton ligt zeer hoog.  Je zal dan ook versteld staan van de mooie, gladde en gedetailleerde afwerking die vandaag de dag verkregen kan worden met wanden in zichtbeton.  Daarom worden deze vandaag de dag gebruikt voor binnenmuren of gevels van gebouwen.  Daarnaast kunnen er ook ronde betonwanden geplaatst worden.  Op vraag kunnen wij deze betonwanden combineren met een trap in beton of betonvloer.

Betonwerken met perfect eindresultaat.

BETONNEN ZWEMBADEN

Bij het bouwen van een zwembad heb je de volledige vrijheid om de afmetingen en de vorm te kiezen die je wenst.  Omdat het zwembad ter plaatse gebouwd wordt,ben je niet afhankelijk van standaard afmetingen en vormen.  Jij kiest hoe groot je zwembad wordt en hoe diep je het wil hebben.  Als je kiest voor een betonnen zwembad dan kies je voor een duurzame oplossing en garanderen wij een perfect waterdicht resultaat.

algemene betonbouw vorselaar

Van Dooren Ronny Algemene Betonbouw bvba is al meer dan 20 jaar dé specialist voor alle betonwerken en betonkelders.  Gestart in 1995 heeft Ronny de nodige jaren ervaring opgedaan waardoor hij weet waarover hij praat.

Met zijn vakmanschap kan hij elk betonwerk aan.  Hiervoor kan hij niet enkel rekenen op een team van professionele medewerkers, hij heeft ook eigen modulaire bekistingssystemen en een eigen vrachtwagen met kraan.  Op deze manier kunnen alle werken snel en op tijd opgeleverd worden.

Als meewerkend zaakvoerder is Ronny steeds op elke werf aanwezig.  Hierdoor wordt er steeds een verzorgd eindresultaat geleverd waarbij de afwerkingsgraad van de geleverde betonwerken de verwachtingen van de bouwheer en architect regelmatig overtreffen.

VAN DOOREN RONNY bvba
Molenhei 12A
2290 Vorselaar
Van Dooren Ronny bvba

TER PLAATSE GESTORT

Tel.:014 / 50 29 99
Gsm: 0475 / 425 066
Email: vandoorenronny@skynet.be
VAN DOOREN RONNY bvba
Molenhei 12A
2290 Vorselaar
Van Dooren Ronny bvba

TER PLAATSE GESTORT

Tel.:014 / 50 29 99
Gsm: 0475 / 425 066
Email: vandoorenronny@skynet.be